Ett år från val

Jag har inte haft så mycket att orda om på sistone...livet har bara flutit på i ett bra tempo med träning, fikor, förberedelser och så lite arbete!
Men....nu har jag stött på något som irriterar mig och stör mig i mitt vardagslunk!

På radion deklareras det att ifall Sverige gick till val just idag så skulle Sverigedemokraterna ta sig in i riksdagen.

WTF!!!

I och med detta så har Sd lyckats övertyga en betydande del av Sveriges befolkning att det finns anledningar att rösta på dem!
Ett år är det kvar tills dess att vi ska rösta igen och jag hoppas verkligen att media kommer fortsätta publicera deras texter så att alla får se idiotin i deras ideologi. Fortsatt att granska, granska, granska och visa hela Sveriges befolkning hur farlig deras tragiskt patetiska syn på livet är!

Seriöst!
Jag avskyr grupperingar med denna gång kommer även jag att yttra mina allra värsta fördomar och därmed namnge den del av Sveriges befolkning som jag tror kommer representera den största delen av Sd-stödjare...
WHITE TRASH!!!!

Jag hoppas att ni inte är mina grannar, jag hoppas era barn inte går i mina vänners barns klass, jag vill inte stå framför er i kön på ICA eller brevid er på gymet. Jag vill inte festa ihop med eer, sitta brevid er i biosalongen, låna ut min hårborste till er eller köpa era varor!
Era åsikter är i mina öron enbart dravel som grundar sig i låg intelligens, en inskränkt värld, brist på empati och en total ovilja samt rädsla för att dela med er av vår underbara värld!

Läs artikeln som Aftonbladet Debatt publicerat och jag hoppas verkligen att ni, liksom jag, får kalla kårar och att ni nästa år pallrar er iväg för att rösta på ett parti värdiga vårt intresse!!!!!










RSS 2.0